Kuća za odmor Šumska oaza | Gorski kotar

Dojmovi gostiju

Ovo je uistinu kućica iz bajke s puno prekrasnih detalja koja nam je pružila nezaboravan doživljaj. Puno hvala još jednom gospođi Nadi na iznimnom gostoprimstvu. Osjećali smo se bolje nego kod kuće. Vidimo se opet!!!
Tina
Draga gospođo, hvala vam na ljubaznosti i gostoprimstvu. Bilo nam je lijepo i ugodno u vašoj Šumskoj oazi i rado ćemo vas preporučiti našim prijateljima. Veselimo se ponovnom dolasku, a do tada vas srdačno pozdravljamo!
Tonći, Ines, Mario, Tanja
Od 20.-22.5. boravili smo u ovom prekrasnom zelenom raju. Hvala na gostoprimstvu i prekrasnom odmoru. Vidimo se u jesen!
Vesna, Marin, Ivana, Vedran, Vito
Draga gospođo Nada, uživali smo posljednja tri nezaboravna dana, što u vašoj predivnoj kućici, što u prekrasnoj prirodi i okolišu! Ovo nije rastanak jer ćemo se sigurno ponovno vidjeti, a o ovom mjestu i vašem gostoprimstvu saznat će svi naši prijatelji! P.S. Posebno nam se sviđa što je sve jako uredno, čisto i mirišljavo.
Natalija, Petar, Narcisa, Marko, Lana
Draga gospođo Nada, bilo nam je predivno, prava oaza mira i ljepote! Uživali smo u svakom detalju vaše kuće i okoliša, vratit ćemo se ponovno!
Sandra i Ivana
Draga gospođo, ova vaša oaza mira nam je zaista u ova 3 dana napunila baterija i pružila mir za daljnje svakodnevne izazove života. Uživali smo u svemu, miru, prirodi, vašem kaminu, a posebno vašem gostoprimstvu. Hvala na svemu i do ponovnog uživanja u vašoj oazi!
Luci, Hrvoje i Toni
Dragi domaćini, hvala na ugodnom boravku, čistoći, urednosti, odličnoj opremljenosti, diskretnosti i ljubaznosti. Kućica je kao iz bajke, prava šumska oaza! Ništa nam nije falilo, imalo smo sve što nam je trebalo – i više od toga! Vi i vaša kućica ste za svaku preporuku. Želimo vam puno sreće.
Bojan i Ana
Danas smo se vratili s trodnevnog odmora u ovoj prekrasnoj kućici kao iz bajke i još ne mogu doći k sebi od oduševljenja. Sve je tamo kao iz bajke, od prirode i kućice u kojoj imate apsolutno sve kao kod kuće, gostoljubiva i simpatična gazdarica i prekrasno dvorište s puno prekrasnog cvijeća. Sve je čisto, uredno i pazilo se na svaki detaljčić da bude tako savršeno. Vratit ćemo se opet prvom prilikom jer nema boljeg mjesta za napuniti baterije i odmoriti glavu od svakodnevice. Preporučujem svakome i sve pohvale, pusa.
Nikolina
Eto, došli se rashladiti, a pronašli najveću toplinu koju čovjek čovjeku može dati. Lijepo je kada te u nepoznatom kraju dočeka prijateljska ruka i udobnost vlastitog doma. Kućica je prekrasna i sama po sebi, ali s ovoliko detalja može je urediti samo netko tko ima puno ljubavi i brige za druge ljude. Hvala na svemu!
Nataša i Nereo
Draga domaćice, koje god riječi da upotrijebim premalo će biti i prešturo da opišem koliko ljepote izaziva u čovjeku vaša Šumska oaza. Zaista je oaza ljepote, mira, topline, hrana za dušu. Sve je prekrasno, kad god se osvrnem i pogledam po kućici nešto novo me oduševi. Udahnuli ste dio ove ljepote u nas koju ćemo ponijeti sa sobom i, naravno, opet se vratiti po novu dozu ljepote i to skoro. Hvala na svemu.
Hedi, Lena i Nensi